Vimpeli

 1. Sinisten poliisiedustajat ovat tyytyväisiä, että puolueen ministeriryhmä jakaa edustajien huolen ja on valmis esittämään edellisen hallituksen tekemän leikkauksen perumista.

 2. Marja-asemien osoitteet ja aukioloajat voi tarkistaa 4H-yhdistyksien internetsivuilta. Etelä-Pohjanmaalle avataan 11 asemaa ja koska puolukka on kypsynyt tänä vuonna epätasaisesti, asemien avautumisessa on paikkakunnittain eroja.

 3. Sotkamo-peliin ei jäänyt panosta

  Vimpelin Vedon Superpesisjoukkueen sijoitukseksi runkosarjassa varmistui eilen toinen sija, kun Kouvola naulasi voiton itselleen. Pattijoen Urheilijat, Raahe, on vastassa sunnuntaina, kun pudotuspelit käynnistyvät.

 4. Jokamiesluokan joukkuekilpailussa, EVK-Liigassa, nähdään toista kertaa järviseutulaisväriä. Asfalttikallio Team lähtee Joensuussa 8.-9. syyskuuta järjestettävään kilpailuun pitämään hauskaa, mutta mitalinkiilto silmissä.

 5. Suntio vaihtuu seurakuntamestariin

  Vimpelin seurakunnassa 19 vuotta suntiona toiminut Markku Harinen jää eläkkeelle syyskuun alussa. Hänen työssään jatkaa Liisa Hauta-aho, jonka virkanimikkeeksi tulee seurakuntamestari.

 6. Lakiksella tavattiin jälleen

  Lakaniemi-Pokela-Pyhälahti -kyläseuran toista kertaa järjestämä Lakiksen kesätapahtuma kokosi väkeä läheltä ja kauempaa ravintola Välilaskun ympäristöön lauantaina.

 7. Seuraa ilmastonmuutosta terassiltasi

  Lämpenevä ilmasto tuo Järviseudullekin yhä eteläisempiä kasvi- ja eläinlajeja.

 8. Turvetta nostetaan öisin

  Turpeen tuotantokausi on ollut poikkeuksellisen hyvä.

 9. Laulu raikasi Järviseututalolla

  Laulu raikasi Pietarsaaren järviseutulaisten vuotuisessa kesätapahtumassa Järviseututalolla viime viikolla. Tapahtuma järjestettiin kaupungin Jaakon päivät -festivaaliviikon yhteydessä.

 10. Vehka-aho jättää Vedon

  Takamies Lotta Vehka-aho jättää Vedon Korisliiga-joukkueen. 17-vuotias Vehka-aho pelaa tulevalla kaudella HBA Helmen (Helsinki Basketball Academy) riveissä.