Vimpeli

 1. Eläkeliitolla vilkasta toimintaa

  Eläkeliiton Vimpelin yhdistys on 467 jäsenellään suuri toimija suhteutettuna paikkakunnan väkilukuun.Se järjestää tapahtumia kahvikerhoista sokkoretkiin ja kävelylenkeistä kuntosalivuoroihin. Se on myös aktiivinen vapaaehtoistoimija ja tehnyt aloitteita huonokuntoisten ihmisten pihojen talviaurauksesta tieturvallisuuteen.

 2. Vimpelin kunnanvaltuusto päätti keskustelutta, että kuntalaisia verotetaan ensi vuonna 22,25 prosentin tuloverolla.

 3. Viime viikolla kokoontui matkailuyrittäjiä ja muita alan toimijoita Hotelli Kivitippuun Lappajärvelle. Teemana heillä oli yhteistyö. Etelä-Pohjanmaan matkailuelinkeinossa lähiaikojen suurin muutos tapahtuu Ähtärin eläinpuistossa, nykyiseltä nimeltään Ähtäri Zoossa. Todennäköisesti…

 4. Mikko Liikalasta Vimpelin vuoden yrittäjä

  Mikko Liikala nimettiin vuoden yrittäjäksi 4. marraskuuta Järviseudun alueen yrittäjien yhteisissä pikkujouluissa Evijärvellä. Liikalan yritys on nimeltään Vimpelin Metallityö.

 5. Yhdeksän haki Vimpeliin

  Vimpelin kunnanjohtajan virkaa haki määräaikaan mennessä yhdeksän hakijaa.

 6. Koulumaailmassa kuohuu

  Vimpeliläissyntyisen, Ähtärissä asuvan Jorma Jukkalan kolmas kirja, Kulissi, julkistettiin Helsingin kirjamessuilla. Aiemmin Jukkala on kirjoittanut 1960-luvun Vimpeliin sijoittuvat romaanit Pitkä matka Pohjanmaalle (2012) ja Pakkovaihto (2014). Nyt aihepiirinä on hänelle hyvin tuttu koulumaailma ongelmineen.

 7. Peli-Karhut karkasivat Vedolta

  Vimpelin Vedon korisnaiset eivät saaneet hyökkäyspeliään kulkemaan parhaalla mahdollisella tavalla liikuntahallilla keskiviikkona pelatussa ottelussa. Peli-Karhut veivät pisteet Kotkaan 50-68.

 8. Vimpeli ei laske tuloveroprosenttia

  Vimpelin kunnanhallitus esittää valtuustolle, että ensi vuonna jatketaan 22,25 prosentin verotuksella.

 9. Posti tuo printin perille

  Huolehtimalla omasta laatikosta voi nopeuttaa postinjakoa.

 10. Vimpelissä vaelletaan sunnuntaina

  Sunnuntaina 29.lokakuuta Vimpelissä vaelletaan kuudennen kerran Vatpakan vaellus. Tänä vuonna tapahtuma yhdistetään perinteiseen viisarinsiirto-liikehdintään.