Vimpeli

 1. Järvilakeuden kansalaisopiston kevään opinto-ohjelma jaetaan koteihin 4.1. Kurssitarjonta löytyy myös opiston verkkosivuilta.

 2. Kohti iloisempaa tekemistä

  Vedon koripallonaiset viettävät ansaittua joululomaa. He nousivat syyskauden viimeisessä pelissä sarjassa neljännelle sijalle.

 3. Vaikka Sport Center Lakiksen toiminta on tällä hetkellä pysähdyksissä, on sen aloittama talviurheilukeskus mahdollistanut muun muassa ampumasuunnistuksen, -hiihdon ja -juoksun kisoja. Ampumahiihtostadionilla Lakeaharjun päällä ovat valmiina 1,5 kilometriä päällystettyä ratapohjaa sekä ampumarata-alue.

 4. Vimpelin sotakoulu juhlii

  Ensi torstaina, 28. joulukuuta, vietetään Vimpelin sotakoulun satavuotisjuhlaa.

 5. Lappajärvi aikoo erota Kaksineuvoisesta

  Lappajärven valtuusto päätti tänään maanantaina yksimielisesti, että kunta jättää vielä tämän vuoden puolella Kuntayhtymä Kaksineuvoiselle ilmoituksen eroamisesta.

 6. Yrittäjäyhdistykset jatkavat uusin vetäjin

  Järviseudun alueella aloittaa vuoden vaihteessa uusi puheenjohtaja neljässä yrittäjäyhdistyksessä.

 7. Soinissa positiivista talouskehitystä

  Vaikka valtionosuudet pienenevät huomattavasti ensi vuonna, Soinissa odotetaan hyvää talousvuotta. Talousarvio on laskettu 112 952 euroa alijäämäiseksi, mutta asian suhteen ei ole vielä heitetty kirvestä kaivoon. Menoja tarkastellaan, työllisyys on parantunut ja vuosikate on ollut…

 8. JPK kohtaa lohkon kärkijoukkueen

  Järviseudun Pallokerho on III divisioonan lohkossaan kolmas 11 pisteellä Närpiön Kraftin ja pietarsaarelaisen Los Bombersin jälkeen. Sarjan joulutauko alkaa tänään JPK:n pelattua Kraftia vastaan Närpiössä.

 9. Vapaaehtoistyö on antanut paljon

  Vimpeliläinen Terttu Lakaniemi on ollut vapaaehtoistoiminnassa mukana jo 40 vuotta. Tärkeitä toimintamuotoja ovat hänelle olleet SPR, omaishoitajayhdistys sekä kirkon luottamustoimet. Uusimpana mukaan on tullut Järviseudun Sanomien äänilehden lukeminen näkövammaisille, jota Lakaniemi on tehnyt neljä vuotta. Siitä hänelle myönnettiin Antti-patsas.

 10. Eerika ja Ohto juhlivat Säätytalolla

  Pääministeri Juha Sipilä isännöi eilen iltapäivällä Säätytalolla Suomen lasten itsenäisyyspäiväjuhlaa, johon osallistui kaksi 10-vuotiasta 251 kunnasta. Kaikista Etelä-Pohjanmaan kunnista oli edustus juhlassa. Vimpelistä matkaan lähtivät Ohto Herrala ja Eerika Niemitalo, jotka valittiin mukaan Aapiskujan koulun oppilaskunnan jäseninä.