Vimpeli

 1. Veto kohtaa uudistuneen Huiman

  Vimpelin Vedon koripallonaiset vierailevat tänään Äänekoskella. Kello 17 käynnistyvässä ottelussa vastassa on sarjajumbo Huima, jolla on uusi valmentaja ja muuttunut kokoonpano.

 2. Vanhat ottivat vallan

  Tänään Alajärven, Evijärven, Lappajärven ja Vimpelin lukioissa on vietetty vanhojenpäivää tanssin pyörteissä. Katso kuvat täältä.

 3. Päivä elokuvatähtenä

  Vimpelin lukion abiturientit viettivät penkkaripäiväänsä pukeutuneina elokuvien ja tv-sarjojen hahmoiksi.

 4. Koskelan kirjalle kunniamaininta

  Vimpeliläissyntyisen toimittajan Annukka Koskelan kirjoittama teos Pesis – Opas jännittävän pelin seuraajalle ja harrastajalle (Kustannusosakeyhtiö Nemo) sai kunniamaininnan Urheilumuseon Vuoden urheilukirja -kilpailussa.

 5. Talenom Oyj on ostanut ATT Yrityspalvelut Oy:n ja Tilitoimisto Tuloslaskenta Oy:n liiketoiminnat. Kaupat tulivat voimaan helmikuun alussa. Lue lisää Järviseudun Sanomista 6/2018.

 6. Kiertoliittymä askelta lähempänä

  Vimpeliin pitkään odotetun kiertoliittymän toteutumisesta on saatu vihdoin uutta tietoa.

 7. Veto sarjassa viidentenä

  Vimpelin Vedon naisten Korisliiga-joukkue on sarjan viidentenä 11 voitolla. Edellä on viime kauden mestari HyPo 24 pisteellä, ja kolmantena oleva Peli-Karhut on sekin vain neljän pisteen päässä. Kärjessä komeilevat Lappeenrannan Catz ja Tapiolan Honka. Vastaavasti kuudentena olevalla EBT:llä on 16 pistettä ja sitä taulukossa seuraavat kahden pisteen eroilla Kouvottaret ja FoA. Runkosarjaa on jäljellä seitsemän ottelua. Kuusi parasta joukkuetta jatkaa välieriin maaliskuun puolen välin jälkeen.

 8. Ensiapukerho alkaa Vimpelissä

  SPR:n Vimpelin osasto on elvyttämässä ensiapuryhmän toimintaa. Paikkakunnalla toimi aktiivinen ryhmä viimeksi kuusi, seitsemän vuotta sitten.

 9. Vaali ratkesi Kärkkäisen hyväksi

  Vimpelin valtuusto valitsi uudeksi kunnanjohtajaksi kauppatieteiden maisteri Timo Kärkkäisen Raahesta.

 10. Niinistö ykkönen myös Järviseudulla

  Presidentinvaalien äänet on nyt laskettu Järviseudun Sanomien levikkialueella. Istuva presidentti Sauli Niinistö oli ehdoton ykkönen alueen kaikissa kunnissa. Niinistön kuntakohtaiset ääniosuudet olivat seuraavat: Alajärvi 59,6 % Evijärvi 52,0 % Kauhava 54,2 % Lappajärvi 52,0…