Uutiset

 1. Millespakalla uusi toimitusjohtaja

  Millespakka Oy:n toimitusjohtajaksi on valittu Ira Kekarainen. Millespakka hoitaa jätehuoltoa Alajärvellä, Halsualla, Kyyjärvellä, Lappajärvellä, Lestijärvellä, Perhossa, Reisjärvellä, Soinissa ja Vimpelissä. Lue lisää Järviseudun Sanomista 19/2018.

 2. Biojätteen käsittelymaksu per tyhjennyskerta on 0,37 € (alv mukana). Maksu vastaa 60 litran astian käsittelymaksua. Tähän lisätään jätteenkuljetusfirman kuljetusmaksu, johon Ekorosk ei voi vaikuttaa. Energiajätteen käsittelymaksu perustuu edelleen astian tilavuuteen.

 3. Maksaviikko alkaa tänään

  Tiedätkö, miten voit oikeasti pitää huolta maksastasi? Uskotko ihmedieettiin, hyvään tuuriin vai tutkittuun tietoon? Maksaviikko paljastaa, mikä on maksalle oikeasti hyväksi.

 4. Naisten illassa voimaannutaan

  Lappajärven ja lähiseutujen naiset kokoontuvat Kivitippuun keskiviikkona 16.5. pohtimaan työn ja tekemisten merkitystä. Tavoitteena on voimaannuttaa naisia ottamaan elämä omiin käsiinsä, suunnittelemaan sitä ja uskaltamaan hieman enemmän.

 5. Jami käynnistää ensi syksynä monimuotoisesti toteutettavan merkonomikoulutuksen. Ryhmää haetaan Töysään ja Lappajärvelle.

 6. Miten ja kuka luontoreiteistä viestii? Missä kanavissa luontoreittejä tulisi markkinoida ja myydä? Miten rakentaa viestinnällisesti kestävä ja elämyksellinen asiakaskokemus? Miten yhteistyöllä voidaan vaikuttaa kohteiden ylläpitämiseen ja kehittämiseen?

 7. Evijärven kirjasto avaa tänään maanantaina ovensa liki 8,5 kuukauden remonttisulun jälkeen. Kirjaston sisätilat on uudistettu talven aikana kokonaan kalusteita myöten. Samalla kirjaston tiloihin on asennettu laitteet, joiden myötä kirjasto voi palvella jatkossa myös…

 8. Turon Linda on paras suomenhevostamma

  Tänään sunnuntaina tulee kuluneeksi tasan vuosi siitä, kun evijärveläisen Olavi Hautakedon suomenhevostamma Turon Linda osallistui Seinäjoella tamma- ja varsanäyttelyn jalostusarvosteluun ja tuli kantakirjatuksi. Jalostusarvosteluita pidetään eri puolilla Suomea pitkin vuotta. Tämän…

 9. Tulivuorijuoksussa nopeimmin Kärnänlenkin kiersi Naveen Kohtaniemi. Se oli JS-juoksentelujen kolmas osakilpailu.

 10. Kuluvalla viikolla ja kevään edetessä lämpötilat alkavat kivuta lähelle hellerajaa monin paikoin Suomea. Kuumat ilmat voivat aiheuttaa karvapeitteisille eläimille tukalaa oloa ja jopa hengenvaaran. Lemmikin vointia tarkkailemalla ja muutamilla varotoimilla hellepäiviin liittyvät riskit ovat vältettävissä.