Uutiset

 1. Evijärveläislähtöinen Päivi Anttikoski on valittu ensi vuoden alusta valtioneuvoston kanslian viestintäosaston osastopäälliköksi.

 2. Kunnon kuntalaiseksi Mikko Puro

  Lappajärven kunnan elinvoimalautakunta on valinnut Kunnon kuntalaiseksi Mikko Puron. Hänet palkittiin perinteisessä Kunnon juhlassa, jota vietettiin lauantaina. Samassa tilaisuudessa omia palkintojaan jakoivat Lappajärven Veikot, Lappajärven Urheiluautoilijat ja Lappajärven Ampujat.Lue…

 3. Evijärvi pysyy Kaksineuvoisessa

  Maanantaina kokoustanut valtuusto päätti, että Evijärven kunta pysyy mukana kuntayhtymä Kaksineuvoisessa. Kunnanhallituksen esityksen mukainen päätös oli yksimielinen, eikä siitä keskusteltu.

 4. Lappajärvi aikoo erota Kaksineuvoisesta

  Lappajärven valtuusto päätti tänään maanantaina yksimielisesti, että kunta jättää vielä tämän vuoden puolella Kuntayhtymä Kaksineuvoiselle ilmoituksen eroamisesta.

 5. Yrittäjäyhdistykset jatkavat uusin vetäjin

  Järviseudun alueella aloittaa vuoden vaihteessa uusi puheenjohtaja neljässä yrittäjäyhdistyksessä.

 6. Tänään ratkeaa, eroaako Lappajärven kunta Kuntayhtymä Kaksineuvoisesta. Asiaa käsitellään illalla kunnanvaltuuston kokouksessa. Viikko sitten kunnanhallitus päätti esittää valtuustolle, että kunta jättää vielä tämän vuoden puolella ilmoituksen eroamisesta. Silloin ero kuntayhtymästä tulisi voimaan vuoden kuluttua 1. tammikuuta 2019.

 7. Soinissa positiivista talouskehitystä

  Vaikka valtionosuudet pienenevät huomattavasti ensi vuonna, Soinissa odotetaan hyvää talousvuotta. Talousarvio on laskettu 112 952 euroa alijäämäiseksi, mutta asian suhteen ei ole vielä heitetty kirvestä kaivoon. Menoja tarkastellaan, työllisyys on parantunut ja vuosikate on ollut…

 8. Evijärvi ennakoi alijäämää

  Evijärven kunnanvaltuusto saa huomenna maanantaina käsiteltäväkseen talousarvioesityksen, joka ennakoi ensi vuodelle 517 000 euron alijäämää. Vuosikate on arviolta 10 000 euron verran positiivinen, mutta yli puolen miljoonan poistot painavat tilikauden tuloksen…

 9. JPK kohtaa lohkon kärkijoukkueen

  Järviseudun Pallokerho on III divisioonan lohkossaan kolmas 11 pisteellä Närpiön Kraftin ja pietarsaarelaisen Los Bombersin jälkeen. Sarjan joulutauko alkaa tänään JPK:n pelattua Kraftia vastaan Närpiössä.

 10. Pikkupulla aloitti Nissinkulmassa

  Lappajärvellä on aloittanut Kahvila Pikkupulla. Uusi kahvila sijaitsee osoitteessa Maneesintie 16 eli Nissinkulmassa aivan kunnan keskustassa. Sieltä löytyy sekä suolaista että makeaa.Lue lisää Järviseudun Sanomista 50/2017.