Uutiset

 1. Kortesjärveläinen Juho Nuottimäki, 18, sijoittui kolmanneksi Kultaisen harmonikan loppukilpailussa. Hän oli myös yleisöäänestyksen suosikki.

 2. Rakennuspalo Alajärvellä

  Sunnuntaina 8.7.2018 tuli hälytys rakennuspalosta Alajärvellä.

 3. Rukoushuone maalataan talkoilla

  Purmojärven rukoushuoneyhdistyksen kylänraitin varrella sijaitsevan rukoushuoneen julkisivua on aloitettu maalaamaan.

 4. Evijärven kunnan vapaa-aika- ja liikunnanohjaajaksi valittiin liikuntaneuvoja ja liikunnanohjaaja (AMK) Mika Koskela.

 5. Leikkipuistot kuntoon kehityshankkeella

  Vimpelin kunnan ylläpitämien leikkipuistojen kehityshanke on käynnistynyt. Kuntalaisilla on mahdollisuus kertoa mielipiteitään ja ehdotuksiaan eri leikkikentistä, niiden kehittämisideoista sekä mahdollisista poistettavista kentistä, sähköisesti sekä facebookin kautta elokuun loppuun saakka.

 6. Vedon kuti jäi piippuun

  Saarikentällä nähtiin keskiviikkona tiukka ottelu, kun sarjakakkonen Veto ja kolmonen, Sotkamon Jymy, iskivät yhteen. Ottelu oli tiukka ja päättyi Arttu Ruuskan laittomaan viimeiseen lyöntiin toisen jakson viimeisen vuoroparin tasoittavalla. Kolmas palo ja Vedon kiri jäi kesken, tilastoihin voitto Sotkamolle 0-2 (2-4, 1-3).

 7. Asuntoauto paloi Vimpelissä

  Hälytys keskisuuresta tulipalosta tuli keskiviikkona 4.7.2018 kello 19:47.

 8. Lehtimäeltä kotoisin oleva, Helsingissä opiskellut ja pitkään asunut Antti Hintsa on palaamassa Pohjanmaalle. Hän peri veljensä kanssa sukupolvenvaihdoksen yhteydessä metsätilan ja on osa-aikainen metsäyrittäjä. Pääammattinsa valokuvauksen kautta hän tutkii ihmisten suhdetta metsään Kotini on metsä-hankkeessa Alajärven, Vimpelin ja Soinin alueella.

 9. Luvassa hyvää markkinafiilistä

  Ihmiset ovat hyvällä tuulella. Aurinko paistaa. Paras tunnelma tulee siitä, että ihmiset viihtyvät, kuvailee Vedon toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kujala markkinafiilistä Vimpelissä. Vedon järjestämät markkinat nousevat Saarikentälle lauantaina kello 10-15 väliseksi ajaksi, nyt kolmatta kertaa.

 10. Vimpelissä halutaan keskittyä positiivisuuteen. Yrittäjäyhdistys järjestää äänestyksen kunnan positiivisimmasta henkilöstä.