Uutiset

 1. Haja-asutusalueiden jätevesineuvontaa kohdistetaan ensisijaisesti lainsäädännössä mainituille herkille aluille, mutta neuvonta on avointa kaikille haja-asutusalueella sijaitsevan kiinteistön jätevesiasioita pohtiville.

 2. Navettarakennuksessa palonalku

  Lappajärven Alarannantiellä oli 26.6. palonalku.

 3. Pesäpuu kelpaisi päiväkodiksi

  Päiväkoti Tuulentupa on väistössä Pesäpuussa, mutta se kelpaisi myös pysyväksi ratkaisuksi.

 4. Evijärven POP-pankki kiinni syksyllä

  Pohjanmaan Osuuspankki -ketju sulkee Evijärven konttorinsa elokuun lopussa. Evijärvelle jää siis vain yksi Osuuspankki, joka on auki kolmena päivänä viikossa.

 5. Toukokuussa painija Petra Olli voitti Euroopan mestaruuden naisten 65 kilon sarjassa. Sen kunniaksi Lappajärven kunnantalolla juotiin jälkikäteen mitalikahvit. Olli korosti, että hän on urheilu-urallaan saanut taustatukea sekä Lappajärveltä että muualta. –Jos mitalista pystyisi…

 6. Seppo Rauma palasi kotiseudulleen

  Hotelli Kivitipun myyntipäällikkönä on aloittanut Seppo Rauma. Hän painottaa, ettei myyntityötä tehdä istumalla toimistossa, vaan menemällä asiakkaiden luokse. –Tarkoituksena on olla enintään yksi päivä viikossa Kivitipussa ja loput neljä päivää rundilla tuolla muualla. Lue…

 7. Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen käyttöön osoitetut määrärahat uhkaavat jäädä täysin riittämättömiksi erityisesti EU-osarahoitettujen kohteiden avustusten osalta.

 8. Murto Menkijärvellä

  Pohjanmaan poliisi tiedotti murtovarkaudesta torstai-iltana.

 9. Hyvää ja turvallista juhannusta

  Järviseudun Mediatalo Oy ja Järviseudun Sanomat toivottavat hyvää juhannusta!

 10. Sedusta ja Vaasan ammattikorkeasta valmistuneita