Uutiset

 1. Vimpelin Yrittäjät antaa Vimpelin positiivisimmalle henkilölle kunniamaininnan. Palkitseminen tapahtuu kesämarkkinoilla Saarikentällä 14.7. osana markkinaohjelmaa.

 2. Saarikentällä murtovarkaita

  Murtovarkaat ovat iskeneet kahteen otteeseen Saarikentän jokikioskille.

 3. Vanhojen kyläkuvien näyttely kirjastoon

  Vimpelin kirjastoon ollaan kokoamassa vanhojen valokuvien näyttelyä, johon kuka tahansa voi tuoda omistamiaan kuvia. Aikarajana on 60-luku. Näyttely on otsikoitu Vanhat kuvat puhuvat.

 4. Työttömien työnhakijoiden määrä Etelä-Pohjanmaalla toukokuussa jo reilusti alle 6000 henkilön.

 5. Metsätuholaisia Järviseudulla

  Etelä- ja Keski-Pohjanmaalla on havaittu ruskomäntypistiäisen toukkia, hirvituhoja ja versosurmaa.

 6. Haja-asutusalueiden jätevesineuvontaa kohdistetaan ensisijaisesti lainsäädännössä mainituille herkille aluille, mutta neuvonta on avointa kaikille haja-asutusalueella sijaitsevan kiinteistön jätevesiasioita pohtiville.

 7. Navettarakennuksessa palonalku

  Lappajärven Alarannantiellä oli 26.6. palonalku.

 8. Pesäpuu kelpaisi päiväkodiksi

  Päiväkoti Tuulentupa on väistössä Pesäpuussa, mutta se kelpaisi myös pysyväksi ratkaisuksi.

 9. Evijärven POP-pankki kiinni syksyllä

  Pohjanmaan Osuuspankki -ketju sulkee Evijärven konttorinsa elokuun lopussa. Evijärvelle jää siis vain yksi Osuuspankki, joka on auki kolmena päivänä viikossa.

 10. Toukokuussa painija Petra Olli voitti Euroopan mestaruuden naisten 65 kilon sarjassa. Sen kunniaksi Lappajärven kunnantalolla juotiin jälkikäteen mitalikahvit. Olli korosti, että hän on urheilu-urallaan saanut taustatukea sekä Lappajärveltä että muualta. –Jos mitalista pystyisi…