Kauhava + Kortesjärvi

 1. Kortesjärven yhtenäiskoulun kolme parasta taloustaitajaa olivat Aaro Kari, Aleksi Ahola ja Samuel Jutila.

 2. Kristillisdemokraattien aloite vaatii Kauhavalta panostusta koulutukseen ja syrjäytymisen ehkäisemiseen kouluissa.

 3. Kauhavan kaupunginvaltuutettuja huoletti valtuustossa kaupungin alkoholitarjoilut.

 4. Pub Sivuluisu avasi Kortesjärvellä

  Kortesjärven palvelutarjonta monipuolistui kun 27. huhtikuuta Hautamäen kiinteistöön avattiin Pub Sivuluisu.  Pubin yrittäjinä toimivat Jussi Tuomaala, Ville Nieminen ja Oskari Nieminen.  Yrittäjät aloittivat tilan remontin tammikuussa. Lattiat avattiin, laitettiin viemäröinnit ja…

 5. Miten ja kuka luontoreiteistä viestii? Missä kanavissa luontoreittejä tulisi markkinoida ja myydä? Miten rakentaa viestinnällisesti kestävä ja elämyksellinen asiakaskokemus? Miten yhteistyöllä voidaan vaikuttaa kohteiden ylläpitämiseen ja kehittämiseen?

 6. Kitkankallio Oy tarjoaa myös lokapalvelua

  Kortesjärveläisen Hannu Hautasen yritys, Kitkankallio Oy, on laajentanut palvelutarjontaansa lokapalveluun. Lokapalvelu tarjoaa erotuskaivojen sekä sadevesi- ja salaojakaivojen tyhjennyksiä sekä putkistojen avauksia, huuhteluja ja kuvauksia.   Lokapalvelua ei lähialueella ollut, siitä…

 7. Tänä vuonna vauvalahjan oli suunnitellut ja toteuttanut Wärkkäri.

 8. Veripalvelu tärkeä osa SPR:n toimintaa

  Vaikka SPR:n toiminnasta nousevat useimmiten esille lipaskeräykset ja ystävätoiminta, on verenluovutus erittäin tärkeä osa toimintaa, muistuttaa Kaisa Alanen SPR Vimpelin osastosta.

 9. Uusi Vetolainen jaossa

  Vuoden 2018 kiihkeä Superpesiskausi on aluillaan ja siitä hyvänä merkkinä on Vetolainen -lehden ilmestyminen.

 10. Taimikonhoito kannattaa

  Oikeaan aikaan tehty taimikonhoito on kustannustehokasta ja se turvaa puuston kehittymisen elinvoimaisena ja terveenä. Maanmuokkausmenetelmät ja metsänviljelyyn käytettävien taimien laatu ovat parantuneet ja metsien kasvu on nopeutunut.