Turvallisen tapahtuman suunnittelu

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Mitä asioita tulee huomioida tapahtuman turvallisuuden näkökulmasta ja milloin tapahtumasta tulee tehdä turvallisuussuunnitelma? Näihin kysymyksiin saa vastauksia Turvallinen tapahtuma –työpajassa torstaina 30.8. klo 17 Alajärvellä.

Työpajassa tehdään ensin reilun kilometrin mittainen retki JAMI Kurejoen luontopolulle ja mietitään mahdollisia retken vaaroja ja niiden aiheuttamia riskejä yhdessä. Retken jälkeen verrataan erilaisia malleja tapahtumien turvallisuussuunnitelmista, harjoitellaan riskiluokitusta ja tehdään yksi malli turvallisuussuunnitelmasta esimerkkitapahtuman avulla tai vaihtoehtoisesti yhdestä omasta tapahtumastasi. Turvallisuussuunnitelmaa vaativa tapahtuma tai tilaisuus voi olla opastus, vaellus, retki, kyläjuhla, puuhapäivä tai muu asiakkaille järjestettävä maksullinen tai maksuton tilaisuus, jonka järjestäjänä toimit.

Lisäksi työpajassa käydään läpi eri tyyppisiä turvallisuusasiakirjoja: pelastussuunnitelma, turvallisuussuunnitelma, turvallisuusasiakirja, omavalvontasuunnitelmat. Illan aikana perehdytään myös tapahtumien viranomaisyhteistyöhön eli järjestämisen lupa- ja ilmoitusmenettelyihin.

Mainos

Paikallistuntijat-hankkeen järjestämän maksuttoman työpajan vetäjänä toimii turvallisuuskouluttaja Aana Vainio.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset 27.8. mennessä marjo.vistiaho@seamk.fi tai 040 830 2127

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.