Vedon kuti jäi piippuun

Vedon pelaajista vain kolme onnistui sisäpelissä pisteiden arvoisesti.

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Veto aloitti pirteästi ja Mikko Kanala toi kahdessa ensimmäisessä vuorossa kaksi Perttu Ruuskan lyömää juoksua. Jymy sai vaihteen silmään ja rokotti terävästi ulkona pelannutta Vetoa kahdella juoksulla per vuoropari.

Toisella jaksolla Jymyn Antti Hartikainen suuntasi pallon rajasta jokeen kunnarin arvoisesti. Kaikkiaan vieraat onnistuivat kotiutuksissa kolmesti, kun taas lukkari Toni Kohonen pisti parastaan ja suitsi Vetoa sisävuoroissa Vetoa. Ainoaksi ilon aiheeksi jäi Janne Mäkelän laaki, jolla Kanala kiirehti kotiin.

Jymy rakensi 18 kolmostilannetta, Veto 12.

–Kuti jäi vähän piippuun sisäpelissä tänään, ei ollut meidän näköistä toimintaa, totesi Vedon ykköspalkittu Sami Haapakoski.

Sami-Petteri Kivimäki kehui joukkueensa ulkopeliä, erityisesti kopparipari Arttu Ruuskan ja Elmeri Anttilan miehekkäitä otteita. Sisäpeli sen sijaan oli hänen mukaansa perässä juoksua, ja ykköskorin miehet hävisivät Jymyn pelaajille 100-0. Kokoonpanosta puuttuivat Henri Puputti ja Timo Hanhisalo, jotka on nähty kentällä lähes jokaisessa ottelussa.

–Valmistautuminen tähän otteluun kaikilta sektoreilta ei onnistunut, eikä ansaittu voittaa tänään. Paljon on mietittävää, ja sellainen tunne on, että paljon on varastossa, mutta selvää on, että aika nöyrästi täytyy töitä tehdä ja mennä kohti syksyä.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.