Kuntoutus- ja intervalli -yksikkö väistötiloihin

Vimpelin kuntoutus- ja intervalli -yksikkö siirtyy kuukauden sisällä entisiin Järviseudun sairaalan tiloihin nykyisen tilan remontoinnin tieltä.

ProLeader Oy teki kunnan pyynnöstä nykyisissä tiloissa sisäilmatutkimukset, joiden tuloksista tekninen toimi kertoi henkilöstölle, perusturvan johtaville viranhaltijoille, työterveyslääkärille, työterveyshoitajalle, terveystarkastajalle ja työsuojelupäälliköille 12. kesäkuuta. Kuntokartoituksen tekijä esitti korjaustoimenpiteeksi alapohjan laatan ja TOJA –levyn poistoa sekä tämän alapuolisen laatan hiontaa. 

Tekninen johtaja Ville Karjalainen kertoi, että korjaus tulee kestämään vähintään vuoden 2018 loppuun saakka ja väistötilat ovat välttämättömät.  Väistötilaksi esitettiin entisen Järviseudun sairaalan kolmatta kerrosta, joka katselmuksen jälkeen todettiin käyttöön sopivaksi. Tekninen toimi remontoi pesutilat sekä huoltaa lämmitys- ja ilmanvaihtolaitteiston. 

Jaa juttu: