Vimpelissä vaelletaan sunnuntaina

Julkaistu:

Kategoria:

,

Aihe:

Vatpakan vaellusreittejä on lisätty aikaisemmista vuosista poiketen kolmeen,  joista voi valita mieleisensä kunnon ja aikataulujen mukaan. Pisimmän vaellusreitin pituus on 15 kilometriä, ja se kulkee tuttua Vatpakka-Lakeaharju-Luoma-aho-Vatpakka- latureittiä pitkin. Lyhyempi, 5 kilometrin reitti, kulkee pienempää polkua pitkin Lakaniemen puoleiselle Honka-laavulle ja sieltä latureittiä pitkin takaisin. Lyhin, 1,5 kilometrin reitti, kulkee pururataa pitkin.

Mainos

Reiteille lähdetään hiihtomajalta kello 10 ja takaisin saavutaan omaan tahtiin. Ennen lähtöä käydään  hiihtomajan sisällä kirjaamassa nimi osallistumisluetteloon. Samalla voi osallistua arvontaan. Kaikkien reittien varsilta löytyy järjestäjien puolesta mehu/makkaratarjoilu, joten omia juomia tai eväitä ei ole tarvetta kantaa mukana. Tule nauttimaan liikunnasta ja syksyisestä luonnosta! Tapahtuman järjestävät Vimpelin apteekki ja vapaa-aikatoimi.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.