Eepos-kirjastoissa juhlitaan tänään

Julkaistu:

Aihe:

Eepos-kirjastokimppa avautui 7. helmikuuta. Tänään sen kunniaksi Järviseudun kirjastoissa on kahvitarjoilu.

22 kunnan yhteinen kirjastokimppa tuo asiakkaille sekä kirjastoille monia etuja. Yhdellä kirjastokortilla voi lainata kaikissa Eepos-kirjastoissa ja kirjat voi myös palauttaa mihin tahansa näistä kirjastoista.

Kirjastojen valikoimat laajenevat. E-kirjoja on mahdollista lukea selaimella e-kirjapalvelussa, ladata omalle laitteelle tai käyttää mobiililaitteille suunnattua sovellusta. E-äänikirjojakin on kevään mittaan mahdollista kuulla omalla laitteella mobiilisovelluksessa. Käytössä on myös eMagz-kokoelma, jossa voi lukea 26 kotimaista lehteä kirjaston asiakastyöasemalla. Tulossa on lisäksi Naxoksen musiikkitietokanta, joka sisältää 1,5 miljoonaa klassista kappaletta, joita voi suoratoistaa selaimella tai omalla ilmaisella mobiiliohjelmalla. Se toimii kirjastokortin numerolla.

Eepos-kirjastojen yhteinen verkkokirjasto Finna on avautumassa lähiaikoina. Se korvaa esimerkiksi Yty-kirjastojen Arena-palvelun.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.