Hallinto-oikeus jätti valituksia tutkimatta

Julkaistu:

Aihe:

Vaasan hallinto-oikeus on antanut kaksi päätöstä, jotka koskevat Lomayhtymä Finland Oy:n vastaanottokeskusta. Kummassakin tapauksessa tuomioistuin jätti tutkimatta valitukset. Hallinto-oikeus poisti Lappajärven rakennuslautakunnan ratkaisuihin liitetyt valitusosoitukset, koska kyseessä eivät olleet valituskelpoiset päätökset.
Kiinteistö Oy Lappajärven Herneslahti ja Asunto Oy Lappajärven Tulivuori olivat vaatineet kunnan rakennuslautakunnalta, että turvapaikanhakijoiden vastaanottokeskuksen toiminta keskeytetään Kiinteistö Oy Lappajärven Kivitippu Chalets 1:n kiinteistöllä ja entisen Kylpylä Kivitipun tiloissa.
Lomayhtymä Finlandin vastaanottokeskuksen toiminta alkoi Lappajärvellä viime vuoden lokakuussa ja päättyi tämän vuoden elokuussa.

Jätä kommentti

Uutiset

Kirjaudu

Anna palautetta

Olemme uudistaneet nettisivumme, ja haluaisimme kovasti tietää mielipiteesi. Voit antaa tähän myös muuta palautetta, voit olla mukana kehittämässä sivuja eteenpäin. Halutessasi voit jättää yhteystietosi, jos haluat yhteydenottomme asiaan. Lämmin kiitos! Voit myös vastata nimettömänä.